Η 110 Πτέρυγα Μάχης στο πλευρό του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 27-01-2022

!

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των παιδιών του Συλλόγου ΙΑΣΩ προσέφερε η 110ΠΜ. Ο διοικητής σμήναρχος (Ι) κ. Αργύριος Μουστρούφης, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και το λοιπό προσωπικό της 110ΠΜ.,για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν το έργο του Συλλόγου. Το Δ.Σ. και τα παιδιά του Συλλόγου ΙΑΣΩ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, για αυτή την προσφορά αγάπης.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 17-02-2020

!


Στις 2-2-2020 ο Σύλλογος ΙΑΣΩ πραγματοποίησε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Ξενοδοχείο Divani. Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης ΚΟΥΡΕΤΑΣ Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας με θέμα Διατροφή και Υγεία, στον οποίο και δόθηκε αναμνηστική Πλακέτα. Επίσης, βραβεύτηκε ένα παιδί του Συλλόγου για την αποφοίτησή του, στο οποίο απονεμήθηκε έπαινος συνοδευόμενος από χρηματικό ποσό. Στα υπόλοιπα παιδιά χορηγήθηκε χρηματικό ποσό αντί δώρου.

Η 110 Πτέρυγα Μάχης στο πλευρό του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 17-02-2020

!

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των παιδιών του Συλλόγου ΙΑΣΩ προσέφερε η 110ΠΜ. Ο διοικητής σμήναρχος (Ι) κ. Χρήστος ΚΑΚΑΤΑΤΣΗΣ, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και το λοιπό προσωπικό της 110ΠΜ.,για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν το έργο του Συλλόγου. Το Δ.Σ. και τα παιδιά του Συλλόγου ΙΑΣΩ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, για αυτή την προσφορά αγάπης.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ 2-2-2020

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 24-01-2020

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 2-2-2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE (Παπαναστασίου 19, έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν παιδιά για την εισαγωγή σε ΑΕΙ. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτρης ΚΟΥΡΕΤΑΣ, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ 27-1-2019

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 21-01-2019

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 27-1-2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE (Παπαναστασίου 19, έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν παιδιά για την εισαγωγή σε ΑΕΙ. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νικόλαος ΣΚΕΝΤΕΡΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής-Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, Τομέας Μητέρας-Παιδιού.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ 21-1-2018

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 15-01-2018

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 21-1-2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE (Παπαναστασίου 19, έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν παιδιά του Συλλόγου για εισαγωγή και αποφοίτηση από ΑΕΙ. Κεντρική Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Σοφία ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗ MD, PhD Συντονίστρια-Διευθύντρια του Τμήματος Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας της Ογκολογικής Μονάδας ‘Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-Ελπίδα’.

Οικονομική ενίσχυση των παιδιών του Συλλόγου ΙΑΣΩ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 08-09-2017

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του,αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του Συλλόγου  για την αγορά σχολικών ειδών,με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ 28-1-2017

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 03-01-2017

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ,θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 28-1-2017,ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE(Παπαναστασίου 19,έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας).Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν παιδιά του Συλλόγου για εισαγωγή και αποφοίτηση από ΑΕΙ.Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ,κ.Γιώργος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 15-12-2016

!

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ της ‘Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε.,θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00,στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΟΔΛ(Ηρώων Πολυτεχνείου-πρώην Ακαδημία).Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο Σύλλογο ΙΑΣΩ.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | Ημερομηνία 08-01-2015

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 10-1-2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο Κέντρο ΦΡΟΥΡΙΟ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν παιδιά του Συλλόγου για εισαγωγή και αποφοίτηση από ΑΕΙ. Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νευροχειρουργικής του Π.Γ.Ν.Λ. , κ. Κωνσταντίνος ΦΟΥΝΤΑΣ.