4η Ημερίδα Παιδιατρικής Ογκολογίας

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 05-01-2018

!

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ 30-1-2016

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 27-01-2016

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 30 Ιανουαρίου 2016,ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00,στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE(Ππαπαναστασίου 19,έναντι Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας).Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν παιδιά του Συλλόγου για εισαγωγή και αποφοίτηση από ΑΕΙ.Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής-Ακτινοφυσικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας,Υπεύθυνος Ακτινοπροστασίας των δύο Ιδρυμάτων,κ. Κώστας ΚΑΠΠΑΣ.

Εκλογές στο Σύλλογο ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 09-05-2014

!

Εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής θα γίνουν στο Σύλλογο ΙΑΣΩ την Κυριακή 11 Μαϊου 2014 τις ώρες 9π.μ. μέχρι 7μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου(Ηρώων Πολυτεχνείου 127).

Εκδήλωση της Ιατρικής για τον Καρκίνο την 4-2-2014 στο ΔΩΛ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 03-02-2014

!

Σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου,στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας,θα τιμηθεί η Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου σε μια εκδήλωση που διοργανώνει η Ιατρική Σχολή Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την υποστήριξη,της Περιφέρειας Θεσσαλίας,του Δήμου Λαρισαίων,του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας καθώς και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,του Συλλόγου Καρκινοποαθών Λάρισας,του Συλλόγου ΙΑΣΩ και της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ταμίας του Συλλόγου ΙΑΣΩ κ.Θεοφάνης ΦΑΝΗΣ.

Κοπή Πίτας του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 21-01-2014

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 25-1-2014,ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο Κέντρο Φρούριο.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν παιδιά του Συλλόγου για εισαγωγή και αποφοίτηση από ΑΕΙ.

Εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Φορέων για τα παιδιά του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 20-12-2013

!

Την Κυριακή στις 11π.μ.,στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας,θα πραγματοποιηθεί μία πρωτότυπη και σημαντική εκδήλωση με τίτλο <<Το παιδί ζωγραφίζει για το παιδί>>με στόχο την ενίσχυση των παιδιών της Λάρισας που νοσούν από νεοπλασματικές παθήσεις.Στο χριστουγεννιάτικο Bazaar,που θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής,θα εκτίθενται και θα πωλούνται έναντι συμβολικού τμήματος οι ζωγραφιές από μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολείων της Λάρισας.Τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο ΙΑΣΩ.Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας,τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας,το Γαλλικό Ινστιτούτο,την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Θεσσαλίας,τις <<Φίλες της Αγάπης>>και τον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων κα Φίλων Παιδιών με  Νεοπλασματικές Παθήσεις <<ΙΑΣΩ>>.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Συλλόγου ΙΑΣΩ

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 03-12-2013

!

Ο Σύλλογος ΙΑΣΩ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Συλλόγου,την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο Κέντρο ΦΡΟΥΡΙΟ.Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται Άγιος Βασίλης και Κλόουν,οι οποίοι θα διασκεδάσουν  τα παιδιά και τα αδέρφια τους.Στα παιδιά αντί δώρου θα προσφερθεί χρηματικό ποσό και διάφορα γλυκίσματα.

Θεία Λειτουργία Υπέρ Υγείας και Αναπαύσεως των παιδιών

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 30-05-2013

!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013,στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου Λάρισας,θα τελεσθεί αρτοκλασία και μνημόσυνο υπέρ ΥΓΕΙΑΣ και ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ των παιδιών του Συλλόγου ΙΑΣΩ.Προσκαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν.

Αγώνες ΕΠΣΝ Λάρισας

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 30-05-2013

!

Την 18,19 και 21 Μα’ι’ου 2013,στο AEL FC ARENA,η ΕΠΣΝ Λάρισας διοργάνωσε ποδοσφαιρικούς αγώνες προπαίδων,παίδων και εφήβων(ημιτελικούς και τελικούς)μεταξύ ομάδων του Ν.Λάρισας.Η γενική είσοδος ήταν δύο(2)ευρώ και τα έσοδα που προέκυψαν,διατέθηκαν για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Φιλικός αγώνας μπάσκετ αγάπης

Δημοσιεύθηκε από admin | Στην Κατηγορία Δραστηριότητες | Ημερομηνία 13-12-2010

!

Η ομάδα μπάσκετ Εθνικός Λάρισας στις 20 Δεκεμβρίου διοργανώνει αγώνα μπάσκετ με τον σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης που αποτελείται από μερικά ιερά τέρατα του αθλήματος (Αλβέρτης, Σιγάλας, Πρέλιεβιτς, Ρεντζιάς, Γιαννούλης, Παταβούκας κ.α. ).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30. Το εισιτήριο κοστίζει 3 Ευρώ και όλα τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν αποκλειστικά στον Σύλλογο κεντρικής Ελλάδας γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις ΙΑΣΩ, στον Σύλλογο γονέων φίλων και κηδεμόνων Αυτιστικών ατόμων νομού Λάρισα και στο ΚΕΘΕΑ Έξοδος. Στόχος είναι η βραδιά να γίνει μια γιορτή του μπάσκετ με διαγωνισμό 3 πόντων, μουσική, χορευτικά και άλλα.

Ελπίζουμε εκείνη τη βραδιά οι Λαρισαίοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια … (περισσότερα)